FIRSTCOM - The best ISP Company

FirstCom ISP është kompania që sjell në tregun Shqipëtar shërbimet e internetit me cilësinë më të lartë.

Slider

Tek ne ju do te gjeni!

Ne tashme prej shume vitesh ofrojme ne tregun shqiptare sherbime internet me standartet dhe teknologjine me te fundit

Internet

Ofrojme sherbime internet per biznese dhe internet familjare me teknologjine me te avancuar

Shpejtesi

Perdorim sherbimet dhe teknologjite me te fundit si fibren optike per transmetim me te shpejte te te dhenave .

Suport

Ofrojme suport per cdo klient ne rast ndihme ose thjeshte konsulence

Rreth kompanise

FirstCom ISP është kompania që sjell në tregun Shqipëtar shërbimet e internetit me cilësinë më të lartë

ne ofrojme zgjidhjet profesionale per sherbime internet , paketa familjare dhe biznesi, shpejtesi te larte , perdorim teknologjite me te avancuar si fibren optike per nje internet te shpejte dhe te sigurte , ofrojme sherbime IPTV dhe me shume ...

Familjare

Shpejtesia 60 Mbp/s

1 muaj: 1500 leke

Familjare

Shpejtesia: 80 Mbp/s

1 Muaj: 1800 leke

Familjare

Shpejtesia: 100 Mbp/s

1 Muaj: 2000 leke

Biznes

Shpejtesia: 110 Mbp/s

1 muaj: 2500 leke

Na kontaktoni!

Celular : +355686934431 +355694047260
Email : firstcom.albania@gmail.com

Zyra Kryesore

Babrru,Rruga 3 Unaze E Madhe Tirane,Albania
Prane Karburant Daku tek rreth rrotullimi

Follow Us

Nese keni pyetje ose paqartesi ne lidhje me sherbimet ju lutem drejtohuni tek opsioni ne te djathte!