FIRSTCOM - The best ISP Company

FirstCom ISP është kompania që sjell në tregun Shqipëtar shërbimet e internetit me cilësinë më të lartë.

Slider

FAQ

FAQs

+

FirstCom eshte nje nga operatoret alternative ne tregun shqiptare te telekomunikacionit. Me nje shtrirje te gjere ne Tirane ne gjendemi prane klienteve tane per tu ofruar sherbimet me te mira te Internetit, Televizionit. Me nje staff te pergatitur per ti qendruar klientit ne gadishmeri 24/7. FirstCom është i angazhuar në plotësimin e kërkesave dhe nevojave nga Klientet Familjare dhe ato te Bizneseve me nje game te gjere sherbimesh.

+

Ne ofrojme zgjidhjet profesionale per sherbime internet , paketa familjare dhe biznesi, shpejtesi te larte , perdorim teknologjite me te avancuar si fibren optike per nje internet te shpejte dhe te sigurte , ofrojme sherbime IPTV dhe me shume ...

+

Me fibër optike mbulojme zonat e : "Kafes së Rremës" "Babrru" dhe "Paskuqan" '' Insitut'' edhe me antenë gjithë zonat e Tiranës dhe periferive