FIRSTCOM - The best ISP Company

FirstCom ISP është kompania që sjell në tregun Shqipëtar shërbimet e internetit me cilësinë më të lartë.

Slider

Sherbimet

Sherbimet

Ne tashme prej shume vitesh ofrojme te ntregun shqiptare sherbime internet me standartet dhe teknologjine me te fundit

 • Internet Familjare

  Ofrojme internet per familje duke ju ofruar disa paketa perzgjedhje interneti

  Familjare

 • Internet per biznese

  Ofrojme internet per biznese te vogla dhe te medha duke ju ofruar disa paketa perzgjedhje interneti

  Biznese

 • Internet

  .

 • IP Reale

  Linje IP Reale e dedikuar vetem per nevojat tuaja

  IP

 • Internet te shpejte

  Ne ofrojme internet te shpejte dhe te sigurte me sherbimet dhe teknologjite me te fundit ne treg

  High speed internet

 • Suport ndaj klientit

  Ofrojme suport per klientet ne rast ndihme ose thjeshte konsulence

  Suport

Nese keni pyetje ose paqartesi ne lidhje me sherbimet ju lutem drejtohuni tek opsioni ne te djathte!