FIRSTCOM - The best ISP Company

FirstCom ISP është kompania që sjell në tregun Shqipëtar shërbimet e internetit me cilësinë më të lartë.

Slider

Rreth nesh

Rreth nesh

FirstCom eshte nje nga operatoret alternative ne tregun shqiptare te telekomunikacionit. Me nje shtrirje te gjere ne Tirane ne gjendemi prane klienteve tane per tu ofruar sherbimet me te mira te Internetit, Televizionit. Me nje staff te pergatitur per ti qendruar klientit ne gadishmeri 24/7. FirstCom është i angazhuar në plotësimin e kërkesave dhe nevojave nga Klientet Familjare dhe ato te Bizneseve me nje game te gjere sherbimesh.

Nese keni pyetje ose paqartesi ne lidhje me sherbimet ju lutem drejtohuni tek opsioni ne te djathte!