FIRSTCOM - The best ISP Company

FirstCom ISP është kompania që sjell në tregun Shqipëtar shërbimet e internetit me cilësinë më të lartë.

Slider

Tarifat

Tarifat

Ofrojme paketa me tarifa te ndryshme per familje dhe per biznese

Familjare

Familjare

Shpejtesia: 60 Mbp/s

1 Muaj: 1500 leke

5+1 muaj falas: 7500 leke

Tarife rregjistrimi: 0 leke

Modem wifi: 0 leke

Familjare

Shpejtesia: 80 Mbp/s

1 Muaj: 1800 leke

5+1 Muaj falas: 9000 leke

Tarife Rregjistrimi: 0 leke

Modem wifi: 0 leke

Familjare

Shpejtesia: 100 Mbp/s

1 Muaj: 2000 leke

5+1 muaj falas : 10000 leke

Tarife Rregjistrimi: 0 leke

Modem wifi: 0 leke

Familjare

Shpejtesia: 60 Mb/s

1 Muaj: 1500 leke

10+2 Muaj falas: 14400 leke

Tarife Rregjistrimi: 0 leke

Modem wifi: 0 leke

Familjare

Shpejtesia: 80 Mbp/s

1 Muaj: 1800 leke

10+2 Muaj falas: 17200 leke

Tarife Rregjistrimi: 0 leke

Modem wifi: 0 leke

Familjare

Shpejtesia: 100 Mbp/s

1 Muaj: 2000 leke

10+2 Muaj falas: 19000 leke

Tarife Rregjistrimi: 0 leke

Modem wifi: 0 lekeBiznesBiznes

Shpejtesia: 110 Mbp/s

1 muaj:2500 leke

5+1 muaj falas: 12500 leke

Tarife rregjistrimi: 0 leke

Modem Wifi: 0 leke

Biznes

Shpejtesia: 110 Mbp/s

1 muaj:2500 leke

10+2 muaj falas: 25000 leke

Tarife rregjistrimi: 0 leke

Modem Wifi: 0 leke

Nese keni pyetje ose paqartesi ne lidhje me sherbimet ju lutem drejtohuni tek opsioni ne te djathte!